середа, 18 жовтня 2017 р.

Тема 2.2. Опис бізнес-ідей.

2. Двома основними ідеями стали Bookcrossing і боді-арт з використовуванням хни - мехенді.

Bookcrossing - це громадський рух, суть якого - обмін книжками. Його гасло - "Книги, які Ви читаєте і люди, яких Ви зустрічаєте"



Книжки, поставлені в безпечну полицю для буккросингу, реєструються на спеціальному сайті (http://www.bookcrossing.com/forum/36/514070/8379836) і на них клеять наклейки, спеціально для цього роздруковані. Тоді учасники проекту беруть книжку, натомість залишаючи на її місці нову. Таку полицю можна розмістити у холі школи. Bookcrossing - це чудова можливість читати книжки, не витрачаючи на них гроші, а також знаходити нових знайомих, читаючи відгуки, які учасники проекту залишатимуть на форзацах (також можна залишати свої контакти чи будь-які способи зв'язатись).





Чи ви коли-небудь мріяли опинитись в минулому? Десь в Індії чи, наприклад, на Близькому Сході? У кожного є шанс відчути себе хоч частково індійкою, нанісши на свою шкіру надзвичайний візерунок хною. Розпис тіла вважається таким же древнім, як саме людство, а мехенді - чудовий спосіб "приміряти" на себе майбутнє татуювання. Учасники проекту можуть приносити нашому "тату-майстру" практично будь-які ескізи і він обов'язково зможе втілити їх в реальність.

1 коментар:

  1. Креативно! Дуже сподобалась ідея, оскільки ця ідея є дуже популярною в сучасному світі.

    ВідповістиВидалити

Тема 10. Маркетингова стратегія.

Якщо вам дуже сумно, можете переглянути  нашу презентацію . Вона жовтенька і яскрава. Враховуючи те, що кожен учень десятого класу має мати...