неділя, 15 квітня 2018 р.

Тема 9. Підготовка бюджету.

Ексель - наш великий брат і помічник у такій нелегкій справі, як підготовка нашого дорогоцінного бізнесу з продажу тату хною. Дорогоцінного не тільки тому, що улюбленого, а й тому, що приносить майже 12 000 гривень на квартал . Що на мінутачьку, зовсім непогано для продажу хни. Найскладнішим (навіть не для нас, а для екселю) стало розуміння того, що загальна вартість бізнесу за рік  перевалила за 400000 (щоразу, коли ми вводили ці цифри, він замість розрахунків, кілька секунд показував просто "########").

Звісно, ми зробили одним із пунктів витрат рекламу, адже на нашу думку, дуже важливим є поширення інформації про послугу в соціальних мережах, на флаєрах та листівках. Також можна провести розіграш безкоштовного тату в соціальних мережах.

Тут ви можете переглянути дослідження нашого бюджету і вказати на помилки, якщо їх помітите. І звісно, ми відкриті до будь-яких ваших пропозицій, тож нехай прибуде з вами сила!

4 коментарі:

  1. Молодці, що не здаєтесь при перших труднощах, адже вони зближують відстань між вами і вашими мріями. Бажаємо легкого шляху!

    ВідповістиВидалити
  2. Чудово, що ви готові сприймати помилки. Ми їх не виявили, тому ви молодці.

    ВідповістиВидалити

Тема 10. Маркетингова стратегія.

Якщо вам дуже сумно, можете переглянути  нашу презентацію . Вона жовтенька і яскрава. Враховуючи те, що кожен учень десятого класу має мати...